Bonaire
Door: Douwe
Blijf op de hoogte en volg Douwe
19 Maart 2008 | Nederland, Amsterdam
Bonaire
Hier maar weer eens een verhaaltje.
Afgelopen zondag aangekomen in Bonaire, op het eerste gezicht zag het er allemaal prachtig uit, het was lekker weer, nog altijd een graad of 30 (, maar al snel bleek er erg weinig te doen zijn op het eiland! Het is meer een eiland om te gaan duiken en snorkelen, daar staan ze ook bekend om. Dit hebben wij dan ook maar gedaan. Prachtige vissen gezien met alle kleuren van de regenboog! Ook van die grote moreen vissen, die blazen zichzelf op :p altijd leuk om te zien, ook heb ik schildpadden gezien.
Verders heb ik nog een waterbootje gehuurd met een 30 pk motortje erachter , ( zie foto´s ), ook zijn we een paar x lekker uit eten geweest, en lekker relaxed aan het strand gezeten, waarbij ik overigens ook nog voor het eerst gewind-surft heb..
Voor de rest weinig beleefd en gedaan, en vanmorgen weer uit Bonaire vertrokken, we blijven nu 11 dagen opzee, en komen daan weer voor 4 dagen aan in Curacao.
Dit was een klein verhaaltje, maar toch even om jullie op de hoogte te houden, volgende verhaal word groter ;-)
Groetjes Douwe.
PS : in dit weekend zijn men ouders 25 jaar getrouwd, nogmaals van harte gefeleciteerd!!
En op naar de volgende 25 jaar.!
19 Maart 2008 - 22:18
Nickel:
Hey Douwe jongen:D
Ik moet zeggen; je verhalen zijn jaloers om op te worden!!
Jezus kerel, jij zal wat van de wereld zien;)
Hoop dat je een leuke tijd hebt daar, en als je trg ben dat we ff afspreken;)
Blijf sturen, weten wij, de mensen van het 'gewone'leven, wat er nog meer in de wereld is!!
Hajuuh!!!
Grz Nickel!! -
20 Maart 2008 - 09:33
Mirte:
Heeej douwe!!!
Ik zit nu in Joure op stage. is rustig dus dacht ga jou verhaaltje ff lezen!
Ben jarloers man!! Heerlijk man! hier is het vet klote weer.. en zit de hele dag op kantoor :-(
Nou veel plezier nog! en als je thuis komt moet je maar ff een burrel komen halen in ons nieuwe huisje!!:P
Rustig aan!!
XXX
Mirte -
20 Maart 2008 - 09:54
Basic:
Yoooo Doekoe,
Kerel van die verhaaltjes van jou kan ik hier misschien wel een eigen oceaan crieëren en gaan snorkelen:P als ik dat zo hoor ga ik er behoorlijk van kwijlen ouwe gek... Met andere woorden ben lichtelijk jaloers:P
Gefeliciteerd met je ouders!!
Groetnes Erwin -
20 Maart 2008 - 10:29
Anneroos:
Hey Douwe!
Leuk weer eens even iets van je te horen,
mooi dat alles goed gaat! Hier ook alles oké. Je vermaakt je nog wel prima zo te horen, ideaal man! Het weer is hier niet echt dat je zegt wow! Het schiet al op hè.. nog eventjes en je meisje komt alweer langs:) Nou rustig aan!
XXX Anneroos
20 Maart 2008 - 11:33
Erik:
heyy doekoe wat een leven man en vette foto's!! kzal 19 april naar australie ook de zon opzoeke weest.
veel plezier daar en spreek je snel weer,
de mazzelllllll -
20 Maart 2008 - 13:20
Yvonn:
Heey broer.
Mooie dvd hest maakt.
jarloes van te worden. Lache man met die scooter:P,die dingen gingen best nog wel hard:D.
verdomme he,jij zit nog eens wat van de wereld ;). Wat een leven hest er ook.
En mooi dat alles goed gaat.
Je vermaakt je nog prima.
Binnenkort komt marrit alweer langs. En dan nog ff en bist weer tus:)
Nou rustig aan.
Gr Yvonn -
20 Maart 2008 - 16:10
Riny:
Hey Douwe, om jaloersk op te wurden. et reint hjir, en ek net een bytsje. Piet Paulusma hie et fannemiddei al oer snie foar et paaswikein, kist begripe!!!! nou ja, we gunne et dy fan harte hjer, hopenlik is et oer 5 wiken nog mooi waar, want Marrit hat de wereld oan simmerklean kocht!! goed 5 wiken dan leit se ek op et stran, et giit no hurd.
groetnis ut Warkum, Riny -
20 Maart 2008 - 16:58
Lisan:
heeey douweee!!!
hier maar weer ff een brichtje van mij! ik lees dat het daar nog steeds helemaal leuk is! wij hebben hier vandaag erg shit weer,( zoals de hele weeek) dus wij vertoefen in de wijnberg in de middag! hihi kan ook leuk zijn hoor maar die 30 graden valt denk ik niet te overtreffen!
ik zeg rustig aan! maak er wat van en tot het volgende verhaaltje!!!
XXX
Lisan -
23 Maart 2008 - 21:22
Sietze Z:
Hey Doekoe man!
Al een tijdje niets laten horen (skaam)... Ik lees wel je berichten hoor, dont worry. Dus jullie hadden het aan de stok met de gringos van chavez? Mooi min, denk er maar om!
Verder krijg ik wel het idee dat het lekker met je gaat, aan al die fotos te zien :) Heb je mijn neefje nog gezien op Aruba bij dat visrestaurant waar hij werkt?
Ik bin net terug uit Oostenrijk, skiën en nog meer apres skiën!! Zwaar maar wel erg mooi gehad.
Kerel, succes de komende dagen en we tikken/sms'en!!
Rolatorrrr -
24 Maart 2008 - 20:35
Stiffmaster:
hey ey eyeyeye
waar zijn al die mooie vrouwen.
zie er niet 1 op je foto s.
laterzzzzzzzzzzzz -
25 Maart 2008 - 10:19
Ate:
Doekoe, spannende verhalen en heel anders dan ik de eerste keer las! Maar ben blij dat het goed met je gaat. Heb je broer inmiddels verwelkomt in ons straatje. Succes jonge, leuk dat ons zo op de hoogte houdt.
Groetjes Ate en Babette -
25 Maart 2008 - 12:54
Margriet:
Hee Douwe!! Goh ziet 'r mooi uit hoor op de foto's! Ik hoop dat 't er voor de rest nog relaxt is en dat 'r niet van die rare dingen gebeuren!:s Want ons marritje zat er wel even over in! Maarja ze komt bijna die kant alweer op!! even lekker vakantie vieren daar:)
Nou succes en ben benieuwd naar je volgende verhaal!
Groetsjes!!
05 April 2008 - 13:36
Marrit!:
Wat 'n super leuke dag vandaag in Den Helder, net weer thuis en heb je even op de film gezien! Machtig moooi!:p
Tot oer 3 wiekjes! Tuut Marr,,