Door: Douwe

Blijf op de hoogte en volg Douwe

19 Maart 2008 | Nederland, Amsterdam

Bonaire

Hier maar weer eens een verhaaltje.

Afgelopen zondag aangekomen in Bonaire, op het eerste gezicht zag het er allemaal prachtig uit, het was lekker weer, nog altijd een graad of 30 (, maar al snel bleek er erg weinig te doen zijn op het eiland! Het is meer een eiland om te gaan duiken en snorkelen, daar staan ze ook bekend om. Dit hebben wij dan ook maar gedaan. Prachtige vissen gezien met alle kleuren van de regenboog! Ook van die grote moreen vissen, die blazen zichzelf op :p altijd leuk om te zien, ook heb ik schildpadden gezien.
Verders heb ik nog een waterbootje gehuurd met een 30 pk motortje erachter , ( zie foto´s ), ook zijn we een paar x lekker uit eten geweest, en lekker relaxed aan het strand gezeten, waarbij ik overigens ook nog voor het eerst gewind-surft heb..
Voor de rest weinig beleefd en gedaan, en vanmorgen weer uit Bonaire vertrokken, we blijven nu 11 dagen opzee, en komen daan weer voor 4 dagen aan in Curacao.
Dit was een klein verhaaltje, maar toch even om jullie op de hoogte te houden, volgende verhaal word groter ;-)

Groetjes Douwe.

PS : in dit weekend zijn men ouders 25 jaar getrouwd, nogmaals van harte gefeleciteerd!!
En op naar de volgende 25 jaar.!

• 19 Maart 2008 - 22:02

Elmi:

Hey doekoe,

De foto's en de verhaaltjes zijn allemaal erg leuk om te zien en te lezen man.
    Zo te horen vermaak je je prima daaro, lekker in het warme weer.

He doekoe ik zal je site op de hoogte blijven houden en veel plezier nog.

Groete uit bolsward

• 20 Maart 2008 - 12:40

Jettie:

eeey douwe!!
    leuk om de verhalen te lezen..
    sorry dat ik de laatste tijd niks meer op de site heb gezet, maar heb het superdruk met school en alles er om heen..zit in me toetsweek en herkansingsweek de volgende 2 weken dus het is werken geblazen voor mij!..voor jou, dus bijna niet!..:P..
    beetje snorkelen!ben echt donders jaloers!
    Maar de tijd vliegt alweer voorbij of niet?nog maar een paar weken en je grote geliefde is heerlijk een weekje bij je!
    doe je wel rustig met haar!..:P..
    wees er zuinig op!..ze is echt een pop!
    kunnen niet wachten je weer op te halen uit den helder!
    wordt een mooi feestje dan!...;)
    we contacte!
    veel liefs Jettie

• 28 Maart 2008 - 18:33

Andelaa:

heey doekoe jongee,

leuk weer ff wat van je te horen man gaat lekker daar zo te zien je hebt ook weer een lekker kleurtje hehe..
    rustig aan ouwe pik we horen weer ff

laterr